CoworkIT

Hamlet-IT ApS er en del af noget stort. Vi er medlem af CoworkIT. CoworkIT er en sammenslutning af IT-Virksomheder, der arbejder tæt sammen og at løse vore kunders behov. Vi er landsdækkende. For tiden er der omkring 40 medlemsvirksomheder med omkring 150 erfarende IT-Folk.

Vi arbejder meget sammen og der er ofte flere Coworkere på en opgave. Vi har mange kundskaber at byde på. Listen herunder er ikke komplet, men giver dig en ide om, hvad vi kan.

ERP-Folk med meget bred erfaring fra mange implementeringer finder du hos CoworkIT og Hamlet-IT. Vi benytter de nyeste teknologier til at skabe værdi for din virksomhed og styrke dit forretningsgrundlag. Vi spænder fra projektledere, forretningskonsulenter til teknikere af forskellig art. Vi benytter altid de førende programmer, der sikre dig mest muligt og med en fremtidssikring, så du altid har det nyeste software i dit våbenarsenal.

IT-Drift – her er nogle skrappe folk, der holder dit IT kørende i det daglige. De sørger for stabil drift, sikkerheden omkring din virksomhed og at du altid har opdateret dit system. Du har sikkert hørt om persondataforordningen. Driftsfolkene sørger for, at du altid lever op til standarderne.

Stærke hardwareleverandører er afgørende for din success. Du bør altid have det skarpeste isenkram til din forretning. Vi har flere modeller, korttidsleje, leasing og naturligvis køb. Vi kan facilitere dit udstyr til en fast månedspris, så du får skiftet dit udstyr i takt med det bliver forældet.

Har du brug for IT-Kapacitet hurtigt, er vi den rette samarbejdspartner. Hos os er det vigtigste, at løse opgaven og selvom vi hver i sær, har nogle specialer, kan vi altid skaffe masser af folk til at løse netop din opgave. Skal du have installeret 500 PC’ere i løbet af weekenden, er Hamlet-IT og CoworkIT den rette løsning. Vi opererer over hele landet inklusive Færøerne og Grønland og naturligvis i hele EU.