IT til dig, der er i gang med et startup

Du er i gang med et startup.

Du skal bruge al din tid på at få dit projekt til at flyve. Hos Hamlet-IT, ved vi, at det kræver alt. Kan andre gøre lige netop det, der er vigtigt for din forretning, men som der bare kun er lidt tid til, kan vi hjælpe dig. Vi har hjulpet mange startup’s gennem tiden. Kom godt fra start med en løsning, der passer til din forretning.

Få løftet byrderne af skuldrene. Hamlet-IT har vi sammensat en komplet pakke til din virksomhed. Du behøver ikke at bruge alle dine kræfter på IT. Pakken er lavet, så du kan vokse uden at skifte system på vejen, blot koble flere funktioner og arbejdspladser til, efterhånden som du vokser. Naturligvis er du synlig på nettet og helt med Du kommer godt fra start med de rigtige systemer, allerede fra dag eet.

Her er pakken:

Computer 

Komplet office-pakke – den populære fra Microsoft

Teams – Du arbejder overalt og har din virksomhed i skyen

Bogføringssystem – Business Central, det førende system fra Microsoft

Internet – Vi etablerer effektivt internet

Mail og domæne – Så du er på nettet med det samme

Webside og shop – Din virksomhed er på nettet

Backup af alt – Vi sikre dine data

Opstartsmøde, så du kommer rigtigt i gang 

Gunstig supportpakke 

Komplet finansieringspakke  

Fra kun 1495 pr måned – ingen udbetaling eller førstegangsydelse! 

Vi dækker mange virksomhedstyper
Hvad enten du er på nettet, en servicevirksomhed, handelsvirksomhed eller arbejder med produktion, har vi en løsning. Vi benytter kun markedets bedste standardprogrammer, hvor vi har udvalgt det absolut bedste og som taler sammen.

Du får adgang til vore seniorkonsulenter, der alle har lang erfaring indenfor deres specialer. De dækker alt fra hardware, netværk, bogføringssystemer, web og flere andre løsninger. Du får mange års praktisk erfaring med i pakken – du kommer godt fra start.

Du er synlig på nettet

Du får din egen identitet på nettet. Vi etablerer alt så du har mail, hjemmeside, computere og programmer klar. Du skal blot tænke på, at drive forretningen, vi tager alt det med teknikken. Naturligvis sikre vi dine data, såvel fortrolighed som sikkerhedskopiering og vor løsning overholder persondatalovgivningen.

Har du behov for webshop, leverer vi den førende teknologi med din facade, så du har din helt egen identitet. Vore specialister sørger for bedste placeringer på søgemaskinerne og hjælper dig med at optimere dit salg.

Support hele vejen

Vi gør alting klar og du skal kun tænke på din forretning. Når du har spørgsmål eller ønsker at vende et forretningsproblem, er det med i prisen. Kort sagt, alt er med, ligegyldigt om du vælger PC eller Apple eller blandet. Vi er klar og har ressourcerne.

Fremtidssikret

Vi benytter de førende services i skyen med partnere, der hele tiden har fokus på udvikling af forretningssoftware. Du har altid de nyeste programmer og intet bliver forældet. Du vil altid være et skridt foran dine konkurrenter og være klar til at drive din forretning mest effektivt og med de nyeste teknologier. Vi skifter dit IT-Udstyr før det forældes, så du altid har det bedste til din forretning.

Og så lige det med persondataloven……..

Det er et projekt i sig selv og kræver en del tid og overvejelser. Hos Hamlet-IT vil vore eksperter hjælpe dig med en standardløsning, så du slipper for det tidskrævende arbejde med at lave GDPR og alt det hejs med persondata. Vore folk ved alt om det og vi har en standardløsning, så du er dækket bedst muligt. Vi dækker både din WEB og dine systemer, så alt er i overensstemmelse med EU og persondataloven.

Attraktiv finansiering

Når du vokser, passer du på likviderne. Dem har du brug for til væksten. Derfor har vi sammensat vor pakke, så du kun betaler et mindre beløb pr måned. Du undgår det store træk på kontoen, når du benytter dig af vor pakke. Du starter måske med en arbejdsplads, året efter 10 arbejdspladser og på sigt 50 eller 100, pakken følger med hele vejen til lav og attraktiv finansiering.