Uniconta – En stærk løsning til WEB-Handel

Uniconta er en stærk løsning til e-handel

Uniconta er et fremadstormende virksomhedssystem som understøtter din virksomhed,  såvel som økonomistyring med flere valutaer, logistik til din webhandel og mange andre funktioner. Med  Uniconta får du en fleksibel løsning, der kan håndtere, at din virksomhed opererer i flere lande og at din webshop sælger steder, hvor der bla. er krav om, at din virksomhed er momsregistreret.

Uniconta håndterer din web on-line

Du kan oprette produkter, kategorier, tilføje billeder, sekunder efter har Uniconta placeret dit nye produkt på din WEB, klar til aktion. Lageret kan vises som antal eller trafiklys så kunden ved, at han kan købe varen her og nu. Du behøver kun at håndtere dine varer et sted. Uniconta håndterer priser, valutaer og naturligvis bogføringen, så tallene stemmer og at du ikke skal bruge tid på dette.

Medarbejdere i flere lande

Uniconta er tænkt internationalt. Har du medarbejdere, der taler andre sprog, er Uniconta et godt valg. Du kan have medarbejdere, som kun taler tysk, engelsk, spansk eller et af de mange andre sprog, som Uniconta understøtter. Din virksomhed behøver ikke kun at være i Danmark, den kan være overalt. Uanset hvor du er, har du Uniconta med på nettet.

Uniconta er fleksibelt med masser af løsninger

Uniconta’s økosystem har masser af løsninger. Når du er global, er der flere gode løsninger til fremsendelse af dine varer, told, budgetter og meget, meget andet. Uniconta kan løse langt de fleste af dine behov direkte og uden tilpasninger. Du kan få en masse tilføjelsesprogrammer, som løser specifikke behov.

Din revisor kan koble sig på on-line, så du er klar allerede når bogholderiet er færdigt den sidste dag i året. Så du behøver ikke at gøre det store, for at få årsregnskabet.

Uniconta er integreret med flere store platforme

Vi arbejder fint sammen med platforme som Woocommerce, Magento og flere andre. Uniconta’s enestående REST-API åbner en verden af muligheder for din WEB-Løsning. Husk, at Uniconta også har et CRM-System, så du kan håndtere nyhedsbreve m.m.

Klik her og prøv Uniconta i 30 dage – helt gratis og uforpligtende.

Bliv global fra 199 pr måned og få en stærk konkurrencefordel med Uniconta allerede i dag.