e-commerce og Uniconta – et stærkt par

e-commerce og Uniconta er en stærk løsning uden grænser

Hamlet-IT samarbejder med førende e-commerce bureauer

Uniconta er et fremadstormende virksomhedssystem som understøtter din virksomhed,  såvel som økonomistyring med flere valutaer, logistik til din e-commerce med flere lagersteder og mange andre funktioner. Med  Uniconta får du en fleksibel løsning, der kan håndtere, at din virksomhed opererer i flere lande og at din webshop sælger steder, hvor der bla. er krav om, at din virksomhed er momsregistreret.

Uniconta har en stærk valutastyring. Såvel salg, lager og indkøb håndtere valuta. Desuden kan du have flere lagerlokationer og kan sælge fra valgfrit lager i det land det nu er relevant. Uniconta er uden grænser.

Vi skaber forbindelsen mellem din e-commerce løsning og dit økonomisystem

Hamlet-IT har lang erfaring i at få programmer til at tale sammen i en samlet løsning. Du ønsker nok ikke, at lave manuelt arbejde for at få bogført dit salg fra web-shoppen eller manuelt overføre lagertal?
Vi laver løsninger så du er helt on-line. Takket være Unicontas åbne API kan vi let få programmerne til at tale sammen så du får en løsning der kører automatisk og altid.

Du kan altid lave en stopklods, hvis ordren ser mærkelig ud

Du har sikkert prøvet det før. Et betalingskort er stjålet men alligevel går ordren igennem. Ærgelige penge at tabe. Måske er køberen lidt suspekt, så derfor bør alle ordre lige kontrolleres en ekstra gang. Med
vores løsning, får du bedre kontrol og sikre leveringer.

Uniconta er fleksibelt med masser af løsninger

Leveringer klares nemt med direkte integration til fragtfirmaer som GLS, PostNord, DAO og mange andre. Du kan også benytte CargoFlux, Consignor og flere andre programmer til dine forsendelser. Uniconta har en lang række funktioner til at understøtte din forretning og et stort økosystem med masser af løsninger til at løse andre forretningsproblematikker. Se mere her om tjenester, der kan løses med Uniconta: e-commerce og Uniconta – stærk løsning til din WEB-Shop

Uniconta er integreret med flere store e-commerce platforme

Vi arbejder sammen med platforme som Woocommerce, Magento og flere andre. Uniconta’s enestående API’er kender vi i dybden og kan lave løsninger som opdatere din web-shop hele tiden. Vi arbejder med såvel REST-API og .NET API åbner en verden af muligheder for din WEB-Løsning. Uniconta er derfor en central del af værdikæden og taler med omverdenen.

Klik her og prøv Uniconta i 30 dage – helt gratis og uforpligtende.