Revisor og bogholder

Er du revisor eller bogholder?

For dig som revisor eller bogholder eller måske begge dele, er Uniconta en suveræn løsning til dig og dine klienter. Hvad enten det er kunden der selv, der bogfører eller fakturere med alt hvad der hører til, kan du altid hjælpe dine klienter med bogføringen, ligesom du har fuld adgang til regnskabet i forbindelse med periodeopgørelser og årsafslutningen. Bliv Univisor og få dine klienter over på Uniconta. For klienterne betyder det, at de får et stærkt værktøj til at styrke indtægtsgrundlaget. Benytter dine klienter valuta, får du en god løsning hvor du stadig kan afstemme lagerværdien. Men ikke alene lager kan afstemmes, Uniconta er internationalt og brugeren kan få en sprogflade til sit eget sprog. Uniconta er derfor også en løsning til internationale virksomheder.

Du har som revisor eller bogholder adgang til dine kunders regnskaber og i kan dele opgaverne, så kunden fakturere, køber ind og du laver bogføring og revision. Alt sammen on-line.

Det er let at blive Univisor. Du skal have hovedbranchekode 692000 Bogføring og revision. Besøg siden her Ansøg om at blive Univisor

Første skridt er selvfølgelig at downloade din gratis demo-version her: Download Uniconta her!

Husk at angive Hamlet-IT som din forhandler.