Projektstyring

Projektstyring

Med Uniconta Projektstyring kan du effektivt og fleksibelt styre dine projekter. Få styr på ressourcer, tidsplaner og økonomi med Uniconta Projektstyring.

Få overblik over ressourcer, materialer og tidsplan i dit projekt

Med Uniconta får du et komplet integreret projektstyringssystem. Du kan opgøre løbende arbejder daglige, ligesom du har fuldt overblik over din forretning. Med en enkelt registrering af omkostninger, får du både bogført og opdateret dit projekt.

Du kan starte med at lave dit tilbud 

Når du laver dit tilbud, laver du samtidig din projektplan, såvel økonomisk som tidsmæssigt. Du kan allerede tildele ressourcer, så du kan se en estimeret belastning i fremtiden. På den måde, kan du altid se, hvordan du bruger din kapacitet og om du har mulighed for at udføre projektet til tiden.

Opdel projektet i faser med opgaver 

Projektet kan du let opdele, så du har overblik over de opgaver der skal løses af hvem og hvornår. På den måde kan du planlægge din kapacitet og altid optimere dine arbejder. På alle opgaver kan du tilknytte ressourcer og materialer.

Lønarter og projektarter 

Grundlaget for lønafregningen kan du allerede lave i projektet. Der er ikke nødvendigvis sammenhæng mellem projektarter og lønarter. Du kan for eks. udføre arbejde i normaltid på projektet, men tildele overarbejde for medarbejderen. Løngrundlaget dannes i Uniconta Projektstyring og kan overføres til lønsystemet.

Apps til indrapportering

Med Uniconta Projekt medfølger apps, så dine medarbejdere kan indrapportere timer og materialer. Der er indbygget stopur og GPS så medgået tid og kørte kilometer automatisk opregnes på det enkelte projekt og den enkelte opgave. Projektet bliver opdateret hver dag flere gange så du altid kan se, hvordan det udvikler sig.

Løbende arbejder 

Du kan følge udviklingen i løbende arbejder i realtid. Hver gang der bliver forbrugt omkostninger, påvirker det projekterne. Du kan se, hvor langt dine projekter er nået i færdiggørelsesgraden og hvornår du kan forvente at slutfakturere projekterne.

Løbende fakturering og fakturaforslag 

En stærk funktion er at du kan fakturere løbende på et projekt. Du kan vælge at fakturere de direkte udførte arbejder eller a’conto fakturere efter f.eks. færdiggørelse eller et byggemøde. Fakturaforslaget er en kladde, som du kan redigere inden du laver en endelig faktura.

Følg dine drift – hvad koster det at have en maskine i drift?

Det er altid spændende at vide, hvad en maskine, en bil, en entreprenørmaskine koster, både totalt og pr driftstime. Du kan oprette et projekt for hver maskine du ønsker at følge. Når tiden går med drift, reparationer og vedligeholdelse, afskrivninger og andre omkostninger, følger du hele tiden udviklingen. Du ved præcis hvad det koster og kan sammenligne driftsomkostninger med køb af en ny og mere effektiv maskine. På den måde har du altid den bedste maskinpark der er mest optimeret.

Du sælger længere opgaver på kontrakt til fast pris

Her er Uniconta Projektstyring et vigtigt værktøj. Du har prisen og kan løbende tilføje omkostninger. Så vil du have et opdateret dækningsbidrag på din kontrakt og kan se, om din faste pris er i orden.

Kontakt os gerne for en snak om et stærkt projektstyringsværktøj til din forretning!

 

Download Uniconta her og lær mere om effektiv projektstyring!